Laminator - Impregnator, stroj za posebnu plastifikaciju starih dokumenata
Proces impregnacije i laminacije štiti dokumente, planove, topografske karte i slično od propadanja i oštećenja uzrokovanih upotrebom. Dokumenti velike vrijednosti se podvrgavaju zaštitnom postupku zbog konzerviranja i restauracije.

Dokument, pripremljen za postupak, obložen termoplastičnim folijama i zaštitnim omotačem, umeće se među zagrijane ploče.

Plastična folija se zbog topline topi, a istovremeni pritisak ploča pritišće je uz papir. Papir djelomično apsorbira otopljenu foliju u svoj površinski sloj i postaje impregniran, a djelomično folija ostaje na površini dokumenta kao zaštitni sloj. Propuštanjem kroz valjke pod visokim pritiskom laminirani dokument dobiva konačni oblik.

Prednosti procesa laminacije:

  • dokumenti postaju stabilni i otporni na atmosfersko i kemijsko djelovanje
  • dokumenti postaju mekani i savitljivi, što znatno povećava otpornost na trošenje i mehanička oštećenja te prekidnu čvrstoću i čvrstoću na pregib i istezanje
  • povećavaju se jasnoća i čitljivost dokumenata
  • tako zaštićeni dokumenti mogu se fotografirati i ispitivati pod običnim i ultraljubičastim svjetlom


Impregnator PRB-P je također prikladan za sušenje vlažnih i mokrih dokumenata koji su prethodno bili podvrgnuti različitim procesima neutralizacije, uništavanju insekata i plijesni, dezinfekciji, otklanjanju masnoća itd.
Novosti i obavijesti
Fiskalizacija samoposlužnih automata
Razvojem vlastite elektronike napravili smo module za fiskalizaciju raznih vrsta samoposlužnih automata poput Automata za kavu sa gotovinskom i bezgotovinskom naplatom kao i naplatom putem kredita, Automata za naplatu parkiranja, Automata za pića te hranu.
Ispis QR koda na fiskalnim računima
U skladu sa novom tehničkom specifikacijom dodali smo na fiskalne račune ispis QR koda.
Fiskalna POS kasa
Mobilna fiskalna kasa i printer, za android uređaje, pogodna za frizere, beauty i wellness centre, dućane, taksiste, kafiće, dimnjačare, prodaja na tržnici, naplata parkiranja, iznajmljivanje ležajki
O nama

Deno d.o.o. je privatno poduzeće koje već više od dvadeset godina razvija različita programska rješenja za proizvodnju, trgovinu, ugostiteljstvo i knjigovodsvene servise Bavimo se i web programiranjem, izradom gotovih CMS rješenja, te smo napravili vlastito rješenje za web trgovinu. Napravili smo i niz aplikacija za android platformu poput video nadzora, paketne dostave, fiskalne kase, itd. Osim programskih rješenja tvrtka se bavi i proizvodnjom elektroničke opreme poput stroja za impregnaciju dokumenata, karata i drugih važnih osjetljivih papira, USB na 5 RS232 portova te niza drugih uspješnih proizvoda i usluga.

Svako od naših programskih rješenja stalno unapređujemo te imamo niz iznimno zadovoljnih klijenata širom Republike Hrvatske. Naš blagajnički softver, te naše programsko rješenje za knjigovodstvene servise i tvrtke svakodnevno se unapređuje i pratimo sve zakonske promjene, ali jednako tako i programske promjene.

U izuzetno kompetetivnom području razvoja knjigovodstvenog i blagajničkog softvera spadamo u tvrtke koje stalno šire bazu svojih zadovoljnih kupaca, te smo poznati kao tvrtka s jakom postprodajnom podrškom te još važnije s malim brojem pogrešaka u programiranju, tako da su svi naši proizvodi izuzetno robusni i ne podliježu padanjima sustava i sličnim problemima s kojima se suočava računalna industrija. Upravo to nas čini različitim i našim klijentima daje prijeko potrebnu sigurnost u svakodnevnom radu.

Kontaktirajte nas
DENO d.o.o. partneri i preporuke
Eodizajn d.o.o.
Studio za vrhunski dizajn, branding, dizajn web stranica, izradu kataloga.
www.eodizajn.hr
Servis Krček
Pouzdani servis za nabavu, instalaciju i održavanje Končar vešmašina.
Plinoservis Slunjski
Ovlašteni serviser Vaillant uređaja.
Markovac d.o.o.
Izrada tiskanih pločica
STOLAR
Proizvodnja vrhunskog namještaja i stolarije po mjeri
www.stolar.hr
HELD d.o.o.
Ukoliko trebate telefonske centrale, telefone, snimanje i postavljanje mreže.
www.held.hr
DENO d.o.o.
Trakoščanska 41
10000 Zagreb
OIB: 79808727563
Trgovački sud u Zagrebu
MBS: 080029877
Uprava: Vesna Rus dipl.ing.rač.
tel. +385 95 5345 171
tel. +385 98 58 58 79
www.deno.hr
Ponedjeljak do Petak od 8 do 16
Subotom, Nedjeljom i praznicima zatvoreno