Inventura skladišta pomoću mobitela
Napravite inventuru očitavanjem barcode-a sa proizvoda pomoću pametnih telefona koji rade na Android OS-u
Korištenjem pametnog telefona sa ugrađenom kamerom koji radi na Android platformi moguće je odraditi kompletnu inventuru, bilo čitanjem bar koda sa artikla ili traženjem šifre u bazi artikala te zamjeniti namjenske čitače bar koda koji su višestruko skuplji.

Aplikacija koristi ugrađenu kameru u telefonu pomoću koje očitava bar kod sa artikla. Ukoliko određeni artikl nema na sebi bar kod, u uređaju postoji i baza artikala koju je moguće pretražiti na 5 načina:
 • upisivanjem šifre
 • traženje po nazivu od početka
 • traženje sloga u nazivu
 • traženje po bazi sortiranoj po šifri
 • traženje po bazi sortiranoj po nazivu


Artikli se u android uređaj prenose iz back office aplikacije putem bežične mreže. Osim šifre i naziva artikla, prenose se i podaci:
 • količina na skladištu
 • maloprodajna cijena
 • prosječna nabavna cijena
 • zadnja fakturna cijena


Očitavanjem bar koda ili odabirom artikla automatski se dodjeljuje količina 1. Ukoliko je potrebno promjeniti količinu, dovoljno je odabrati željeni artikl te upisati novu količinu. Također je moguće više puta skenirati isti artikl a program prilikom prijenosa dokumenta zbraja iste šifre.

Aplikacija se može koristiti i za izradu dokumenata:
 • primka / interna primka / međuskladišnica
 • otpremnica
 • račun
 • predračun
 • ponuda
 • prijem / otprema na komisiju
 • zapisnik o promjeni cijena
 • izrada inventure


Sa jednim back office programom može raditi neograničeni broj android uređaja sa programom inventura. Aplikaciju android inventura je moguće integrirati i sa postojećim back office sustavom.
Novosti i obavijesti
Fiskalizacija samoposlužnih automata
Razvojem vlastite elektronike napravili smo module za fiskalizaciju raznih vrsta samoposlužnih automata poput Automata za kavu sa gotovinskom i bezgotovinskom naplatom kao i naplatom putem kredita, Automata za naplatu parkiranja, Automata za pića te hranu.
Ispis QR koda na fiskalnim računima
U skladu sa novom tehničkom specifikacijom dodali smo na fiskalne račune ispis QR koda.
Fiskalna POS kasa
Mobilna fiskalna kasa i printer, za android uređaje, pogodna za frizere, beauty i wellness centre, dućane, taksiste, kafiće, dimnjačare, prodaja na tržnici, naplata parkiranja, iznajmljivanje ležajki
O nama

Deno d.o.o. je privatno poduzeće koje već više od dvadeset godina razvija različita programska rješenja za proizvodnju, trgovinu, ugostiteljstvo i knjigovodsvene servise Bavimo se i web programiranjem, izradom gotovih CMS rješenja, te smo napravili vlastito rješenje za web trgovinu. Napravili smo i niz aplikacija za android platformu poput video nadzora, paketne dostave, fiskalne kase, itd. Osim programskih rješenja tvrtka se bavi i proizvodnjom elektroničke opreme poput stroja za impregnaciju dokumenata, karata i drugih važnih osjetljivih papira, USB na 5 RS232 portova te niza drugih uspješnih proizvoda i usluga.

Svako od naših programskih rješenja stalno unapređujemo te imamo niz iznimno zadovoljnih klijenata širom Republike Hrvatske. Naš blagajnički softver, te naše programsko rješenje za knjigovodstvene servise i tvrtke svakodnevno se unapređuje i pratimo sve zakonske promjene, ali jednako tako i programske promjene.

U izuzetno kompetetivnom području razvoja knjigovodstvenog i blagajničkog softvera spadamo u tvrtke koje stalno šire bazu svojih zadovoljnih kupaca, te smo poznati kao tvrtka s jakom postprodajnom podrškom te još važnije s malim brojem pogrešaka u programiranju, tako da su svi naši proizvodi izuzetno robusni i ne podliježu padanjima sustava i sličnim problemima s kojima se suočava računalna industrija. Upravo to nas čini različitim i našim klijentima daje prijeko potrebnu sigurnost u svakodnevnom radu.

Kontaktirajte nas
DENO d.o.o. partneri i preporuke
Eodizajn d.o.o.
Studio za vrhunski dizajn, branding, dizajn web stranica, izradu kataloga.
www.eodizajn.hr
Servis Krček
Pouzdani servis za nabavu, instalaciju i održavanje Končar vešmašina.
Plinoservis Slunjski
Ovlašteni serviser Vaillant uređaja.
Markovac d.o.o.
Izrada tiskanih pločica
STOLAR
Proizvodnja vrhunskog namještaja i stolarije po mjeri
www.stolar.hr
HELD d.o.o.
Ukoliko trebate telefonske centrale, telefone, snimanje i postavljanje mreže.
www.held.hr
DENO d.o.o.
Trakoščanska 41
10000 Zagreb
OIB: 79808727563
Trgovački sud u Zagrebu
MBS: 080029877
Uprava: Vesna Rus dipl.ing.rač.
tel. +385 95 5345 171
tel. +385 98 58 58 79
www.deno.hr
Ponedjeljak do Petak od 8 do 16
Subotom, Nedjeljom i praznicima zatvoreno